Meny
Happy Homes Nico Farvehandel

Happy Homes Nico Farvehandel

Velkommen til «Vi feirer» uke 25! ?
Endelig har vi fått opp Happy Homes skiltene og blitt happy Homes på ordentlig! Det feier vi med en hel uke, og inviterer deg på «vi feirer»  dager med gode tilbud og andre aktiviteter i butikken. Følg med i avis og på vår Facebookside

Happy Homes Nico Fargehandel

Velkommen til Happy Homes Nico Farvehandel

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største nfaghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Happy Homes Nico har vi håndverkere selv.
Spør i butikken eller send oss en mail.

Vi har kunnskapen
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli anneledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Nico har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.