Meny
Malia Rissa

Happy Homes Rissa

 

Vi hos Happy Homes Rissa har det du trenger til oppussing av huset inkludert maling, tapet, gulv, gardiner og så har vi et godt utvalg i pynte og gaveartikler både til store og små!

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Vi har kunnskapen
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi formidler håndverkertjenester.
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Malerglede Rissa AS kan vi anbefale deg gode håndverkere. Spør i butikken eller send oss en e-post.