Meny
Remmem i Åndalsnes

Happy Homes Remmem

Maleravdeling hos Remmem

MALING

Når du handler hos oss, skal du være i trygge hender når det gjelder kompetanse innen maling. I vår fargebar fra Jotun finner du alltid oppdaterte nyheter når det gjelder interiør og eksteriørfarger. Vi har også fargemåler om du trenger å finne farger fra tekstiler o.l.

Våre leverandører:

Maling:

Beis:

Lakk:

Kalkmaling:

 

kalkmaling

Pure & Original kalkmaling gir uante muligheter

GULV

Gulv hos Remmem

Nydelig laminagulv eik Vintage

 

Gulvet er rommets viktigste flate. Det har stor innvirkning på opplevelsen og komforten i rommet. Vi har et bredt utvalg innen gulv, og vil hjelpe deg til å velge det riktige gulvet til akkurat ditt prosjekt.

Våre leverandører:

Tepper/ ryer / heldekkende

Vinyl / vinylclick

TAPET

Tapetavdeling på Remmem

Vi fører tapeter fra flere leverandører og to ganger i året er vi på tapetmesse der vi mottar det siste nye på tapetfronten.

Tapet er utrolig spennende og kan være med å gi rommet et personlig preg, enten du tapetserer bare en eller flere vegger. Kom innom for en tapetprat og se vårt spennende utvalg.

Leverandører:

 

FLIS

Remmem i Åndalsnes flisavdeling

Hos oss finner du baderomflis, kjøkkenflis og fliser for alle stiler. I vårt sortiment kan du velge alt fra hvite enkle veggfliser til livfulle, mønstrede gulvfliser med historisk sus.

Topp kvalitet og leveringsdyktighet fra være leverandører er en selvfølge. Ta turen innom oss og se utvalget i vår velfylte utstilling.

Leverandører:

 

INTERIØR

I 2. etg har vi en stor og rikholdig interiøravdeling. Varene er håndplukket fra de beste leverandørene på markedet. 2 ganger i året reiser vi på innkjøpsmesse der vi blir presentert for de siste nyhetene i varer,  og vi streber til enhver tid etter å holde oss oppdatert via sosiale medier om hva kundene våre vil ha.

Våre leverandører:

 

Gardiner og SOLSKJERMING:

Remmem stort utvalg i gardin

Vi har en rikholdig gardinavdeling med både metervare og ferdige høyder. Alt tilbehør som stenger, oppheng og sy-utstyr får du også kjøpt hos oss.

Vår egen sydame, Lisbet har over 30 års erfaring innen søm og syr både målsøm og gjør tilpasninger av gardiner på bestilling.

Et vindu er en ramme. En ramme rundt glass og luft, men også en ramme som omringer alle de mulighetene du har for å skape et vakkert hjem.
Vi gir deg inspirasjon, ideer og all den hjelp du behøver for å skape akkurat det hjemmet du ønsker og drømmer om – vi deler gjerne vå kunnskap med deg, og vår genuine interesse for farger, form og vindusinnredning.

Hvem har sagt at du ikke kan nyte utsikten selv når det er trukket for?

Våre leverandører:

I vår butikk kan vi tilby Luxaflex solskjerming. Produktene fra Luxaflex er måltilpasset og laget unikt til dine behov. I vår butikk får du profesjonell hjelp til å velge rett produkt. Vi tilbyr også å komme hjem til deg for både måltaking og montering.

OPPUSSINGS-PROSJEKT

Vi liker gjenbruk og elsker små oppussings-prosjekter. Her finner du bilder av noen av prosjektene vi har pusset opp i butikken.

Hos oss får du kjøpt utvalgt tapet i metervis og vi gir deg masse gode råd på veien. I vinterhalvåret tar vi på oss små oppdrag for kunder så hør gjerne om vi har tid.  Kom innom oss for en hyggelig prat og bli inspirert.

Interiørkonsulent

Dine ønsker og behov er vårt fokus. Ta med plantegninger, bilder, ønske om farger eller materialer så kan vi hjelpe med forslag og løsninger for å skape det du ønsker.

Linn er utdannet interiørkonsulent og med sin makker Tone-Brit, som har tatt Jotun sine fagskoler har de lang fartstid i farge og interiør planlegging. De kommer også hjem til deg eller din bedrift for å hjelpe deg å planlegge gode og funksjonelle løsninger.

 

ANSATTE